Results 1 to 9 of 9

Thread: Videos muted?

  1. #1
    Custom Title CoyoteChris's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Spokane
    Posts
    1,480

    Videos muted?

    I have some internet now, but the audio part of the youtube vids being posted on the Finlandia thread are gone...is it me?
    http://www.youtube.com/watch?v=SO-aZ0MMc8E

    This is weird...every youtube vid on two computers at my house is muted and I cant unmute them.....the mute button does nothing.....

    OK, there is a bug out there....the work around is that you have to work the vol. slide in YOUTUBE vid box and that fixes it....

  2. #2
    Custom Title Mathman's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Detroit, Michigan
    Posts
    28,838
    The sound is OK for me on the Mirai video that you posted.

  3. #3
    Wicked Yankee Girl dorispulaski's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Staring at the ocean and smiling.
    Posts
    17,145
    I'm not having the problem either.

    It's some kind of bug in youtube. But if you start muted, turn the sound up all the way, and it should come up like that when next you open youtube.
    Last edited by dorispulaski; 10-08-2013 at 06:09 AM.

  4. #4
    Custom Title CoyoteChris's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Spokane
    Posts
    1,480
    Yes, but to be more to the point for us techno challenged folk, what you will see is the speaker symbol, the "x" to the right of it, indicting "mute" and no volume bar. One tries to click on the X or the speaker symbol and it lights up but wont unmute. The fix is to click just to the right of the X and the volume control will appear and then you can run the slider on that bar up and the problem is fixed and the mute will work.
    Both of my computers got this bug, but not my wife's. It first started appearing on the internet in very early OCT, about a week ago....maybe do to some automatic update....

    Quote Originally Posted by dorispulaski View Post
    I'm not having the problem either.

    It's some kind of bug in youtube. But if you start muted, turn the sound up all the way, and it should come up like that when next you open youtube.

  5. #5
    EZETTIE LATUASV IVAKMHA CaroLiza_fan's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Co. Tyrone, Northern Ireland
    Posts
    2,009
    Quote Originally Posted by CoyoteChris View Post
    I have some internet now, but the audio part of the youtube vids being posted on the Finlandia thread are gone...is it me?
    http://www.youtube.com/watch?v=SO-aZ0MMc8E

    This is weird...every youtube vid on two computers at my house is muted and I cant unmute them.....the mute button does nothing.....

    OK, there is a bug out there....the work around is that you have to work the vol. slide in YOUTUBE vid box and that fixes it....
    Hey Chris

    Just in case the replies so far have been making you think you're the only one that's been affected, you're not. It's been happening to me too.

    I normally go onto the internet using Firefox in private mode. But, I was using it in the public mode when watching the ISU streaming of the Nebelhorn, so that it would be quicker to find the pages again.

    I just assumed that the reason the videos were now coming up muted was because, on the last occasion I had used YouTube publically (the Nebelhorn gala), I must have muted the video before closing the page.

    So, I just opened a random video (who am I kidding - I deliberately searched for Liza's FS from the Finlandia!) in public mode. When I played it, the sound came up alright. Then I opened the same video in private mode, and the sound played alright there too.

    Just to check if it was just working fine on this particular video, I then opened a video that was muted when I watched it in private mode last night (a non-skating vid). And it is not muted now, in either private or public mode!

    Unfortunately, I never thought of opening either of the videos in private mode before I started this exercise, so I don't actually know if it was this exercise that fixed it! But, it might have been...

    Hope this helps

    CaroLiza_fan

  6. #6
    Custom Title MFarone's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    409
    Wow....I thought it was just me! I tried everything I could think of - cleared cookies, temp files, cache, restarted the computer about 3 times. Youtube vids still had no sound. I could watch the live stream and tv programs fine, but youtube just kept coming up with the x next to the speaker symbol. I stumbled on the same solution as Chris and finally moved the volume slide thingy to the right and the volume has been fine since. I have absolutely no idea why this happened...but I'm glad it is fixed.

  7. #7
    Wicked Yankee Girl dorispulaski's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Staring at the ocean and smiling.
    Posts
    17,145
    Google is bringing out some new products, and there have been some oddnesses with Youtube and also with the Google Tool Bar (which has Youtube on it). I wonder whether those two factoids have something to do with each other?

  8. #8
    Banned
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Boston
    Posts
    1,187
    Good point Doris. I've noticed all of the platforms are taking advantage of us this week. Yahoo and Google emails have both modified their "looks" Apple launched iOS7 which changed the look of my iphone. Can they just realize that us cranky skating fans just want to KISS? Keep It Simple Stupid. And don't go messing with my Skating videos!


  9. #9
    Custom Title CoyoteChris's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Spokane
    Posts
    1,480
    I am with you but I think everything may become more obnoxious....facebook and twitter seem to have become so......
    "To error is Human...to really foul things up requires a computer"

    BTW, if you get hit with the "US Cyber Security" virus ransom ware....
    http://botcrawl.com/how-to-remove-th...nsomare-virus/
    Stay cool....boot up in safe mode, pick a restore point...do a restore to that point...and in my case, Norton was compromised so I had to remove and reinstall Norton internet security using a program from the Norton website....
    Viruses like these aren't made by 16 year olds in back rooms...they are made by nefarious companies locate off shore, in some cases....

    Quote Originally Posted by lcd View Post
    Good point Doris. I've noticed all of the platforms are taking advantage of us this week. Yahoo and Google emails have both modified their "looks" Apple launched iOS7 which changed the look of my iphone. Can they just realize that us cranky skating fans just want to KISS? Keep It Simple Stupid. And don't go messing with my Skating videos!


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •